Laatste nieuws

Bill van Dijk in aflevering 5 van In de Voetsporen van de jaren 70.

Ontdek de jaren 70 met Bill van Dijk in ‘In de voetsporen van de Jaren 70’. Kijk zaterdag 8 juni om 20.35 uur bij MAX op NPO 2 naar zijn herinneringen aan de musical Hair en meer.

Jan Rot - When I'm 64

De vrienden van Jan Rot treden ook in 2024 weer op met een ode aan Jan. Dit zijn de nieuwe data van de meezingavond en -middag.

Jan Rot en Bill van Dijk

Honderden liedjes zongen zij samen, Jan Rot en Marjolein Meijers (ex Berini’s). Marjolein organiseert nu “Rotmiddag” in KantineWalhalla Rotterdam.

Jan Rot - When I'm 64

In navolging van Vrienden van Jan Rot hebben een Rotmiddag, worden er nu meezingvoorstellingen gehouden. De eerste is op 23 april 2023 om 16.00 uur in het Nieuwe KHL, Oostelijke Handelskade in Amsterdam. Meer info en tickets (Nieuwe KHL) Op zondag 7 mei 2023 om 15.00 uur is de ode aan Jan Rot in de…

Tentoonstelling Musical Up Close.

De pop-up tentoonstelling Musical Up Close is van 18 februari tot en met 25 maart 2023 geopend in theater De Kunstlinie in Almere.

Amsterdam Calling 2023.

Amsterdam Calling op 14 april 2023, hét songfestivalfeest waar artiesten en liefhebbers van het Eurovisiesongfestival elkaar ontmoeten.

In het spoor van de wederopbouw.

Het jaar 2022 nadert z’n einde. Wat zal het nieuwe jaar 2023 ons allemaal brengen. Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2023 toe.

Les Miserables

Na bijna vijftien jaar keert de voorstelling Les Misérables terug in het theater. Bill van Dijk had begin jaren ’90 een hoofdrol deze musical. Naar aanleiding van de hernieuwde interesse in Les Misérables had De Telegraaf een interview met de zanger en acteur. In het artikel laat hij weten nog lang niet klaar te zijn…

Jan Rot - When I'm 64

Vaarwel lieve vriend. We hebben samen gelachen en gehuild. We zullen je niet vergeten. Je was ongeëvenaard als hertaler en jouw prachtige teksten zullen bij ons blijven. Je gaf Amerikaanse en Engelse pop een Nederlandse ziel en deed nog zoveel meer. Ik ga je missen. Je laatste mail aan me heeft me diep geroerd. “Bill…

20 jaar Musical Awards 2022.

Dit jaar geen optredens van komende musicals maar een keuze uit de beste musicals van de afgelopen jaren. Ik zal samen met castleden van de drie Nederlandse versies van Les Miserables de rol van Enjolras vertolken. Frits Sissing; “Een jubileumeditie moet groots gevierd worden. Hoe bijzonder is het dat we daarom weer terugkeren naar Rotterdam,…